La Granja 1965La nostra empresa

Som la primera carnisseria Online, pots comprar croquetes i hamburgueses i te les enviem a domicili.

La Granja som una empresa familiar amb una llarga trajectòria al món dels productes carnis frescos i els plats preparats. Avui dia el negoci està en mans de la 3a generació i al capdavant hi ha Marc Costa com a màxim responsable.

  • Hamburgueses
  • Croquetes
  • Pollastres al forn
  • Carnisseria
  • Embotits
  • Plats preparats
  • Menús

Fa més de 50 anys que vam obrir la primera carnisseria a Barcelona, en principi dedicada a la venda de pollastre, conill i ous i, posteriorment, incloem l'elaboració de plats cuinats i pollastre a l'ast. Actualment comptem amb dos establiments més que, situats a Granollers i Mataró, van obrir les portes per continuar creixent.

Les nostres Botigues

Des del 1965 a Barcelona

60 anys al vostre servei.

Els nostres productes

Tot i que la nostra oferta és àmplia, tenim dues grans especialitats per les quals La Granja és reconeguda: les hamburgueses i les croquetes.
Tot va començar amb les hamburgueses de pollastre 100% de les quals disposem de prop de 15 varietats diferents, a partir d'aquí hem anat ampliant la gamma, com les de vedella, bou, conill o veganes.
Passa el mateix amb les coquetes, en aquest cas comptem amb una vintena de croquetes diferents que han tingut un gran èxit, tant entre la nostra clientela de botiga com a la restauració. Per aquesta raó, fa alguns anys vam posar en marxa un obrador a Santa Perpètua de Mogoda on vam realitzar tota la producció de croquetes i canelons.

La nostra Filosofia

El que millor ens defineix és que fem elaboració diàriament a cada botiga, amb productes 100% naturals i sense fer servir conservants ni additius, cosa que ens permet oferir al públic una gamma de productes de la més alta qualitat. A més, el fet de ser una empresa familiar fa que siguem capaços de proporcionar als clients un servei directe i proper. En aquest sentit, algunes de les especialitats de croquetes i hamburgueses estan avui a la venda gràcies a la demanda i els suggeriments de la gent perquè hem sabut escoltar a cada moment què demanava el client.

Els nostres clients

Comptem amb una àmplia gamma de cuinats, però per posar-ho més fàcil al públic oferim de dilluns a divendres un menú que inclou primer plat, segon i postres a un preu molt assequible”

Marc Costa - GERENTE

Gran Varietat i productes riquíssims.

Carles Fernández

Cada diumenge encarreguem el nostre pollastre alast. és una tradició des de fa molt de temps.

Lorena Marín

Product added to wishlist

Para ofrecer las mejores experiencias, utilizamos tecnologías como las cookies (Ver Política de cookies) para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. El consentimiento de estas tecnologías nos permitirá procesar datos como el comportamiento de navegación o las identificaciones únicas en este sitio. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar a ciertas características y funciones. (Ver Aviso legal y Política de privacidad)